• Рев'ю від Поліна Маклахова

Рев'ю - це відмінний спосіб розповісти свою думку і допомогти іншим користувачам вибрати правильну книгу. Чому б не розповісти що Ви думаєте, просто написавши рев'ю?

"Епізод Чорного Дзеркала "

Книга чудова і тримає в напрузі читача від початку та до кінця. Від деяких моментів стає ніяково, нудить, та просто хочеться відкласти книжку в сторону. Але ти не можеш цього зробити, тебе засмоктує в історію і ти чекаєш нової глави та розв’язки. Кінець книжки шокує, як і вся книжка в цілому. Інколи хочеться плакати, інколи кричати, і ніколи не читати це знову. Саме цей ефект я і очікувала коли придбала книжку. Вона 100% варта уваги якщо ви фанат антиутопії. Мені книга нагадала серіал Чорне Дзеркало, ті ж самі антиутопічні епізоди. Аж захотілось щоб зняли епізод по цій книзі. Мова якою написана книга не така важка, деякі фрази чи вислови повторюються протягом всієї книжки ледь не на кожній другій сторінці. Добре підійде для тих, хто не любить читати книжки які написані важко і незрозуміло. Але за це зніму 1 зірочку. Не пожалкуєте що придбали книгу, але перечитати знову навряд чи захочеться. Враження залишається надовго, не рекомендую їсти під час прочитання.
    Поскаржитися 30 серпня 2023 0 Комментариев

Рекомендую до прочитання:

Animal Farm
    Animal Farm

340,00 грн.

"Суперська книга!"

Спочатку вирішила прочитати книгу, а потім подивитись серіал. Книга не залишила мене в неймовірному захваті, але читати її було цікаво та відірватись було важко. Всім рекомендую почитати книгу, а не дивитись серіал, вона більше захоплює та викликає більші емоції (багато чого було змінено в серіалі, дещо змінилось в гіршу сторону, а інше навпаки - сподобалось мені більше в серіалі). Джон Грін вміє писати книжки для піділітків, тому ще рекомендую книгу "Turtles all the way down" до прочитання якщо ця книга вам сподобалась.
    Поскаржитися 05 вересня 2022 0 Комментариев

Рекомендую до прочитання:

Turtles All the Way Down