• Рев'ю від Владимир Андреев

Рев'ю - це відмінний спосіб розповісти свою думку і допомогти іншим користувачам вибрати правильну книгу. Чому б не розповісти що Ви думаєте, просто написавши рев'ю?

""Самотність" у лісі."

Це міг бути звичайний похід у ліс, але склалося як найгірше. Маленька дівчинка загубилася та була змушена виживати зі своїм плеєром. Звісно це була не звичайна історія про дівчинку яка загубилася у лісі, а у стилі Стівена Кінга, зі своїм несподіваним та тримаючим у напрузі сюжетом. Серед моїх книг "Короля жахів" це одна з най улюбленіших, через її атмосферу, яку вона створює при читанні. Однозначно можу порадити дану книгу до прочитання! Коли Ви завершите вище наведену книгу та вам захочеться чогось подібного, можу порекомендувати "The Body", від цього ж автора, у якій йдеться про несподівані та шокуючі "пригоди" дітей у лісі.
    Поскаржитися 15 грудня 2022 0 Комментариев

Рекомендую до прочитання:

The Body
    The Body

475,00 грн.

"Після цієї книги, Ви будете по-іншому дивитися на світ!"

Ця книга змінить ваше бачення світу! Цей автобіографічний роман розповідає про подорож Пауло Коельйо по всесвітньо відомому паломницькому шляху Сантьяго. Він подорожує не один, а зі своїм наставником. Під час усього шляху він буде вивчати нові "вправи життя", які стануть у нагоді кожній людині та нададуть їй впевненості у собі. Філософія цього твору змушує задуматися над своїми цінностями, вирішенням проблем та взаємодії з іншими. Пауло відкрив для мене двері у новий світ, де жити можна набагато простіше. Однозначно можу рекомендувати цей твір кожному, після нього Ви будете по-іншому дивитися на світ! Також, для повного розуміння філософії та "вправ життя" Пауло, раджу прочитати твір "The Alchemist". Ці книги є компаньйонами друг для друга, без прочитання однієї, Ви повністю не зрозумієте іншу.

Рекомендую до прочитання:

The Alchemist
    The Alchemist