• Рев'ю від Анастасія Боярчук

"Exciting intro book for art enthusiasts"

Thank British book for a great list of the books. This one was really what I needed. An Introduction to Art is a complete guide to the visual arts. Also, it has the satisfying quality of the print!
    Поскаржитися 25 березня 2022 0 Комментариев

"Чудова книжка для затишного вечора або для відпустки"

Брала книжку минулого року у відпустку. І це був дійсно правильний вибір! По-перше, книжка допомагає дізнатись про тонкощі культури Швеції та про щоденне життя шведів. По-друге, в ній зібрані прості поради, які реально втілити у своє життя. Наостанок - книжка доволі легко читається. Для рівнів Upper-Intermediate та Advanced буде як можливість розслабитись і насолодитись самим текстом, а для Intermediate - чудова можливість поповнити свій лексичний запас затишними словами та словничком про еврі дей лайф :)

"Хороша книжка для старту вивчення мови"

Це мій перший фізичний посібник із вивчення граматики французкої. Зручна структура: зліва маємо опис граматичних правил, справа - вправи. Охоплені усі теми для рівня А1. Але якщо Ви повний 0, то варто починати не з цієї книжки, а з вивчення правил читання та базової лексики. Так як увесь підручник французькою, пояснень англійською або українською немає. Тобто варто його підключати через 1-2 місяць від старту вивчення мови, по моїм відчуттям. Трохи незручно, що відповіді в окремому зошиті, а не вбудовані у книжку і їх треба купувати окремо.

"Хороша серія журналів для вивчення англійської та саморозвитку"

Яскрава та надихаюча серія журналів. Теми дуже різні. Саме в цьому випуску є і тексти про те як отримувати насолоду від рубання дрів, і про тонкощі характеру, які можна прочитати через почерк людини. Кожен знайде для себе щось цікаве в журналах Breathe Magazine. Можна використовувати як щоденна практика для читання англійською. Для рівнів В2-С1 - як практика вже вивченого, для рівня В1 - як скарбничка нових слів та виразів для щоденного вживання. Відправка від сайту britishbook наразі відбувається регулярно, у визначені дні.
    Поскаржитися 14 квітня 2022 0 Комментариев