• Рев'ю від Любов Ісарик

"Для впевненого B2-ідеально"

Для впевненого B2-ідеально. А також для тих, хто хоче познайомитися з принципами інвестування. Дуже легко читається, тільки окремі специфічні терміни потребували перекладу. Оскільки до цього не читала подібних книг, було пізнавально. Пробувала зіграти Cash Flow і після прочитання книги зрозуміла в чому були мої помилки під час гри) Хоча здається, що 300 ст англійською - це багато, але за 1 тиждень реально осилити, якщо присвячувати 1,5-2 год в день.
    Поскаржитися 04 березня 2021 0 Комментариев

"Чудова книжка для рівня B1-B2"

Чудова книжка для рівня B1-B2. Своєрідне узагальнення важливої інформації з маркетингу. Читається на одному подиху, особливо, якщо ви новачок у цій сфері. Кожні 2 сторінки це майже нова думка, головні ідеї виділені іншим шрифтом. Якщо не читали до цього книги англійською, а тільки статті, - це чудовий варіант. Немає бажання кинути все на середині, як це буває з художньою англомовною літературою, коли багато невідомих слів. Після її прочитання гордість пробирає, що прочитав цілу книжку англійською і в подальшому хочеться переходити до чогось складнішого)
    Поскаржитися 26 січня 2021 0 Комментариев

Рекомендую до прочитання:

Marketing Secrets
    Marketing Secrets

294,00 грн.

"Улюблений підручник з англійської мови"

Улюблений підручник з англійської мови. Класно, що є детальне пояснення теми і після цього достатньо вправ для закріплення матеріалу. Один розділ присвячений граматиці, інший-лексика. Колонка "Phrases, patterns and collocations"- розрив)) Давно знайомі слова, але так сходу і не сказала б їх у наведених фразах. Якщо у вас упевнений B2, можна круто прокачати англійську.
    Корисно? 7