• Рев'ю від Лия Кравчук

"Після прочитання ви точно захочете пограти в шахи! "

Спочатку хочу зазначити, що книга читається надзвичайно легко, якщо маєте час - прочитаєте за день другий. Для мене, як для дівчини, яка колись полюбляла грати в шахи - це чудова нагода згадати гру та уявити себе на місці головної героїні і трішки помріяти :) Головна героїня Бет Гармон - особистість, яка протистоїть сама собі, адже з однієї сторони вона професійний кобінатор, гросмейстер, а з іншої - алко та наркозалежна людина. Шахи для Бет - це не гра, це віддушина, це її забуття та втеча від реальності, яка часто була до неї жорстокою. Втрата матері, сиротинець, висміювання в школі, смерть прийомної матері та невзаємне кохання - у всіх випадках її рятували шахи, без них вона не уявляла свого майбутнього.
    Поскаржитися 07 грудня 2022 0 Комментариев

"Якщо ви шукаєте що б почитати після важкого робочого дня,ця книга для вас!"

Кожна історія кохання - неповторна, кожна закоханість і ,тим більше, кохання - залишають свій відбиток на серці людини. Ці розповіді - це не фантазії письменників, це частинки життів пересічних людей, справжні та щирі. Сотні історій в яких кожен знайде щось знайоме, над чимось задумається,а над чимось посміється. Якщо ви шукаєте книгу,що написана легкою мовою, не несе розумового навантаження - це найкращий варіант щоб іноді відкривати і проживати з героєм кожного разу нову історію кохання. Не шукайте в ній драм чи хеппі ендів, адже це і щасливі,і сумні епізоди, що трапляються у кожного в житті.
    Поскаржитися 08 грудня 2022 0 Комментариев