• Рев'ю від Arina B

"Книга обов'язкова для читання, якщо вчите англійську "

Особисто я усім серцем обожнюю всесвіт Гарі Поттера. Декілька років тому я прочитала усю серію книг українською, а трохи пізніше мені прийшла в голову думка: "Чому б не перечитати книги про обдарованого хлопчика мовою оригіналу?". Звичайно,першою книгою, прочитаю мною англійською,був Філософський камінь. Адже саме вона є початком історії про хлопчика,котрий вижив. Я була надзвичайно приємно вражена, коли зрозуміла,що читати книгу зовсім не складно! Адже,як на мене, насолоджуватись її читанням можна навіть із рівнем A2-B1. Ця книжка допоможе вам поліпшити знання англійської мови,адже в ній багато важливої та цікавої лексики для усіх рівнів.
    Поскаржитися 15 грудня 2022 0 Комментариев

"Книга мого дитинства "

Історія про маленького принца знайома мені ще з самого дитинства. Познайомилась я із нею ще в п'ятому класі, і тоді її я й полюбила. Цю книгу можна читати й перечитувати у будь-якому віці, бо вона дійсно повчальна і зворушлива. Твір містить філософські роздуми про сенс людського життя й існування, а також думку про те,що потрібно любити життя і людей,які тебе оточують. Маленький принц - добрий хлопчик, який прибув на планету Земля з хорошими намірами