Мы используем файлы cookie на нашем сайте. Вы можете отказаться от сбора определенных файлов cookie, выбрав опцию «Настройки cookies». Политика использования файлов cookie содержит больше информации о видах и целях обработки файлов cookies

• Помощь
  • Ревью от Тетяна Одінцова

Ревью – это отличный способ рассказать своё мнение и помочь другим пользователям выбрать правильную книгу. Почему бы не рассказать что Вы думаете, просто написав ревью?

"Сучасний погляд на міфи"

Мені в цілому подобається, як пише Ніл Гейман: постійно тримає увагу читача, не перевантажує зміст надмірною кількістю деталей і лексика доволі проста. Норвежська міфологія досить специфічна, але згодом починаєш відслідковувати там закономірність і все стає логічним. Персонажі розкриті, не плоскі, органічні. Є маса кумедних моментів. Моя улюблена історія - міф про виникнення поезії, там є несподіваний поворот. Рекомендую!
    Пожаловаться 12 декабря 2022 0 Комментариев
    Полезно? 0

"Що запустило Гру престолів"

На фоні популярності серіалу Дім Дракона, думаю багато людей звернуться до першоджерела. Порівняно з циклом Пісня Льоду та Полум'я, формат написання суттєво відрізняється. Книга написана у формі літопису, гострих діалогів у стилі Тіріона Ланістера не очікуйте. Сама історія охоплює кілька поколінь Таргарієнів від часів Ейгона Завойовника і не фокусується на інших родинах Вестеросу, але коли знаходиш поодиноке згадування Старків або Тіреллів, то аж тепло на душі стає. Там дуже багато драконів і нам дають опис їх зовнішнього виду та характеру. Є у Мартіна один пунктик: при описі жіночих персонажей є фіксація на їх талії. Іноді він це ще й вплітає в сюжет (так це саме те, що спонукає жінок до дії). Також тут ви зустрінете Дейнеріс, не Матір драконів, а одну з її пращурів, що теж приємна пасхалочка. Сподіваюсь Мартін напише продовження, дуже хочу почитати про Повстання Роберта Баратеона.
    Полезно? 0

"Шикарний подарунок для фаната Толкіна"

Це просто ідеальний подарунок для фаната Толкіна! Так як це колекційне видання, в цій книзі є карти, які малював сам Толкін, та його уривки текстів. Сама книжка виглядає солідно, обкладинка оформлена мінімалістично, але дуже тяжка (не для посиденьок в парку). Про сюжет писати не варто, адже його знають усі. А от про викладення і лексику слід сказати: книга розрахована на В2 і вище, проте, якщо ви не боїтесь труднощів, то зі словником впораєтесь)
    Пожаловаться 15 декабря 2022 0 Комментариев
    Полезно? 0

"Це вже класика!"

Колекційне видання оформлене у чотирьох варіантах згвдно з факальтетами Хогвартсу, тому проходьте тест розподілу на Pottermore та замовляйте книги в кольорах свого факультету. У кажної книги обладинка виконана у стилі герба з масою дрібних деталей, можна довго розглядати. Це ідеальний подарунок на Новий рік чи Різдво як для себе так і для вашого друга поттеромана. Краще замовляти повну колекцію за раз. В оригіналі читати нескладно, так деяка лексика буде незвичною, але ви швидко до неї звикнете.
    Полезно? 0

"О Скарлетт!"

Обожнюю цей роман! Повторно перечитуючи, відкриваєш для себе щось нове та по-іншому дивишся на події та персонажів. Читається супер легко! Лексика проста, речення побудовані зрозуміло, нічого зайвого. Рівні А2-В1 осилять!
    Полезно? 0